Etiquetes

dilluns, 15 de febrer del 2016

SI JO FÓRA JAPONÉS

PRESENTACIÓ DE LA NOSTRA TASCA FINAL SOBRE JAPÓ

Passat divendres a les 15:00 hores vam presentar a les famílies el reportatge que vam fer sobre Japó. Vam convidar també al nostre tàndem, 1er A i a la classe de quatre anys d'infantil perquè guadiren del nostre treball dels darrers mesos.
Vam iniciar amb una sorpresa, la connexió via skype amb un professor de l'Institut Cervantes a Tokio, amb el que vam contactar a l'inici del projecte. Com que la vida té coincidències meravelloses, va resultar que aquest professor, Pablo, és el tio d'un alumne, també anomenat Pablo, de 1er A (el nostre tàndem). La conversa va ser molt fluïda, tendra, especial. Pablo, a les 12 de la nit, va anar-se'n al carrer per poder mostrar-nos una xicoteta part de Tokio i per respondre a quatre preguntes sobre ell i els japonesos. Vam finalitzar la connexió amb l'acomidament de tiet i nebot i amb el nostre agraïment.
A continuació, vam presentar i donar pas al reportatge. Des de classe, vos diem que vam eixir contets de vore-vos allà atents a la pantalla. Moltes gràcies per vindre!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada