Etiquetes

dilluns, 12 d’octubre del 2015

9 D'OCTUBRE

EL NOSTRE PRIMER PROJECTE D'AQUEST CURS 2015-2015

Aquest any ha sigut el segon curs en que l'alumnat ha treballat al voltant del projecte sobre el 9 d'Octubre, l'edat mitjana i la figura de Jaume I.
Tot i no ser un projecte triat per ells, demostren molt d'interés i ganes de treballar per aprendre esdeveniments, personatges i peculiaritats d'aquell temps de la nostra història.
En aquest curs s'han centrat en aspectes que l'any passat no treballarem o aprofundirem: les diferències entre la dona musulmana i la cristiana, les diferències també entre la religió musulmana i la cristiana, la permanència d'edificis de l'edat mitjana fins als nostres anys, com la Torre de Paterna, com era l'economia en temps de Jaume I, de quina manera ha evolucionat el nostre territori d'ençà fins ara, quin va ser el recorregut de les batalles que va iniciar Jaume I per conquerir territoris, quins plats els agradava cuinar i amb quins productes, quins eren els instruments musicals que utilitzaven i quan els tocaven i quin i com era el castell on va viure. Jaume I.
Finalment, tot aquest contingut han decidit presentar-ho a les famílies perquè vegeu de quina manera i quant han aprés. En breu vos convidaran a la presentació.
Vos deixe a continuació imatges de l'alumnat aprenent cada parella i grup al seu ritme.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada